Ce se va intampla in viitor cu UE…

ue2004. Ungaria intra in UE

2007. Romania intra in UE

2015. Croatia, Macedonia, Bosnia si Hertegovina si Turcia intra in UE.

2017. Albania, Kosovo, Serbia si Muntenegru intra in UE.

2018. Administratia UE angajeaza primul roman. Acesta isi angajeaza in administratie toata familia nevestei, a nasilor, ca si membrii familiilor vecinilor si prietenilor celor mai buni.

2019. Ai nostri reprezinta 10% din administratie.

2022. Ai nostri reprezinta 60% din administratie.

Administratia UE mareste salariile de 3 ori, are program de lucru flexibil si limbile slave din sud ajung pe locul 3 ca si “limbi folosite in administratie”. Din cauza stresului, 90% din membrii administratiei europene sunt in concediu de boala. Cele mai multe imbolnaviri se inregistreaza in perioada 15.06. -15.10. si intre 15.12. – 15.01.

Bolnavii sunt vazuti pe Mediterana, in Insula Bali si in Alpi, in locurile cele mai cunoscute pentru tratamente contra stresului. Se da legea cu privire la acoperirea cheltuielilor pentru tratarea acestor boli profesionale de catre bugetul UE. Pana la intoarcerea bolnavilor, se angajeaza noi lucratori, pe termen nedeterminat.

2025. Proportia balcanicilor in administratia UE este de 90%. Macedonenii refuza din nou adoptarea EURO, prin referendum.

2026. Se ajunge la reducere de costuri si se dau afara femeile de serviciu, bucatarii, soferii. Toti – cetateni belgieni si francezi pana la unul. Proportia balcanicilor in Administratia UE e de 99.3%.

2027. Croatia primeste noi credite UE, printre care si unul pentru cresterea fluturilor de matase. Presedintia croata isi termina mandatul de 6 luni. Romania sfarseste cu succes procesul de privatizare Din ianuarie 2028, presedentia UE este preluata de Belgrad.

2028. Germania iese din UE in februarie. O luna mai tarziu, fac acelasi lucru Franta si Finlanda si, pana la sfarsitul anului, in timpul presedintiei albaneze, ies si UK, Belgia, Danemarca, Suedia, Olanda, Luxemburg, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Grecia si Slovenia.

Toate tarile introduc un regim drastic de acordare a vizelor pentru cetatenii UE.

Postat în Funny & Stuff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*